Asiakaspalautteet

Tälle sivulle kerätään asiakkailta saatuja palautteita. Jos haluat antaa oman palautteesi, täytä yhteydenottolomake tai lähetä palautteesi osoitteeseen thomas.nemlander@fin-hieronta.com. Voit myös täyttää palautelomakkeen vastaanotolla.

Apua koviin jalkasärkyihin

Kävin Thomaksella ensimmäisen kerran v. 2013 kovien jalkasärkyjen vuoksi. Olin silloin jo luopunut toivosta, että saisin jostain apua, mutta mieheni sai minut houkuteltua vielä kokeilemaan tätä hoitoa. Olin silloin jo yli 80-vuotias. Hyvin pian hoitojen alettua jaloissa alkoi tapahtua muutosta. Ensimmäisen hoidon jälkeen kipu oli poissa pari päivää, seuraavan hoidon jälkeen kivuton jakso oli pidempi ja vähitellen pärjäsin kivuttomasti aina seuraavaan hoitokertaan asti. Jalkasärky on saatu hallintaan säännöllisen hoidon ansiosta. Hoitoon kuuluu aina laseria ja urheiluhierontaa sekä tarvittaessa myös muita käsittelyjä. Lisäksi olen tehnyt muutoksia ruokavalioon ja lisännyt siihen enemmän öljyjä sekä hedelmä- ja vihannesmehuja. Pari vuotta hoitojen alkamisen jälkeen sain lääkärintarkastuksessa tietää, että nyt jalat olivat siinä kunnossa, että kuoliovaara on ohi. Sain vasta silloin tietää, kuinka huonossa kunnossa jalkani oikeasti olivat olleet ja että lääkärit olivat miettineet aikaisemmin jopa niiden amputoimista. Olen nyt käynyt Thomaksella jo 5 vuotta ja käyn mielelläni, niin ei tarvitse kärsiä kivuista eikä tarvitse niin paljon lääkkeitä syödä.
- Terttu

Outo takareisikipu hävisi

Kävin Thomaksella v. 2018 alussa oudon kovan takareiden kivun vuoksi, johon ei lääkärit syytä löytäneet. Söin myös lyricaa ym. n. 2 vuotta. Jalkani laitettiin samanpituisiksi, lantio suoristettiin ja si-niveltä käsiteltiin. Ilokseni pääsin eroon lääkkeistä eikä minkäänlaisia oireita ole.
- Marianne

Olkapääkivut poissa

Kärsin 1.5v olkapää kivuista, 5 hoito kertaa ja kivut poissa täysin.
- Päivi

Apua hermosärkyyn ja käsien voimattomuuteen

Noin kaksi vuotta sitten minulla alkoi kädet tuntumaan voimattomilta, jatkuva pakotus olkapäiden alla lavan reunassa ja hermosärky säteili puukon tavoin oikeasta lavasta oikeaan käteen. Tunne oli sinänsä veikeä; lihakset eivät olleet jumissa, mutta ne oli aivan loppu kuin kovan treenin jälkeen. Ne eivät vain toimineet.

Työterveyslääkäri ratkaisi asian tuolloin vahvalla lääkekuurilla. Arvata saattaa, että se sekoitti kyllä pään, mutta ei poistanut vaivoja kuin hetkellisesti.
Turvauduin OMT-fysioterapiaan. Kävin siellä 15 kertaa ja olo helpotti kummasti. Se ei pysynyt kuitenkaan poissa, saati palauttanut voimia käsiini. En jaksanut nostaa edes lautasia tiskikoneesta kaappiin.
Kävin uudelleen lääkäreissä, jonka seurauksena erinäisiä kertoja fysioterapeutilla, joka vain neuvoi erilaisia asentoja joilla helpottaa oloa. Työpaikkalääkärin lähetteellä päädyin julkiseen terveyden huoltoon. Siellä minua tutki ensin ortopedi (parin kuukauden jonotuksen jälkeen), jonka pikatutkimuksen jälkeen päädyin magneettikuviin. Kuvissa tutkittiin rinta- ja kaularankaa. Ortopedin tulkinta kuvista oli kaksi välilevytyrää niskassa. Ortopedin "tuomio" oli rankkaa kuultavaa. Hän lähetti minut neurokirurgille. Parin kuukauden jälkeen neurokirurgi totesi, että tilanne ei ole paha; pullistumaa on, mutta mikään ei paina hermokanaviin. Päädyin jonottamaan jälleen. Seuraavana minua tutki kolmen kk odotuksen jälkeen fysiatri. Hän halusi kokeilla piikittää ranteisiini ainetta, joka liuottaa kalkkeumia. Piikitys oli epämiellyttävä, maksoi liki 200e eikä auttanut yhtään. Aikaa oli kulunut 1vuosi ja 8kk.
Tässä kohtaa avovaimoni kävi Thomaksen hoidettavana ja suositteli minulle kokeilemaan mitä sitä kautta selviäisi.
Jo ensimäimen käynti oli tehokkaampi kuin koko tuona aiempana aikana saamani hoidot. Thomas totesi, että ukko on vaan niin perinpohjaisen jumissa, ettei veri ja viestit pääse perille. Hän hieroi, antoi laserhoitoa, teki jäsenkorjausta ja muutaman käyntikerran jälkeen eteni alaselästä, niskan kautta käsiin. Ensin pintaa ja lopulta hyvinkin syvältä hieroen.
Uskomaton ammattilainen! Tänään olen kivuton, käsivoimat ovat lähes ennallaan ja pakotus on poissa. Käyntikertoja on takana 6.
- Lasse

Apua niska-hartiaseudun jumituksiin shockwave-ultralla
Olen 48-vuotias ruumiillista työtä tekevä mies, jonka lihakset ovat vuosien varrella jumittuneet liikaakin. Olen käynyt hieronnoissa ja venytellyt ja saanut niistäkin apua. Saatuani viime perjantaina shockwave-hoitoa niska-hartiaseutuun sekä lapojen väliin ensimmäistä kertaa, yllätyin sen tehosta. Se oli ihan erilainen kuin mikään muu tähän asti saatu hoito. Nyt tuntuu, että sai nämä muhkurat, joita lapojen väliin on kertynyt, vihdoinkin auki. Suosittelen.
- Tomppa

Apua paineaaltohoidosta ja hieronnasta
Olen 62-vuotias 35 vuotta kampaajana työskennellyt nainen. Niskat ja hartiat ovat aika kovalla rasituksella ja hoitoina on aikaisemmin ollut hieronta ja laser. Sain viime kerralla paineaaltohoitoa ja se jo ensimmäisellä kerralla pehmensi hartioita huomattavasti. Aivan kuin olisi jo hierottu muutaman kerran ennen paineaaltohoitoa. Tätä hoitoa meinaan jatkossakin ottaa.
- Aila

Alaselän kipu poistui
Pyysin apua Thomasilta niska-hartiaseudun jumeihin. 45min käsittelyn jälkeen kävelin ulos hämmentyneenä; niska-hartiaseutu sai apua, mutta minua edelliset 6 vuotta kiusannut alaselän kipu oli poissa. Olen käynyt selän vuoksi hoidettavana muualla ja saanut tuomioksi eri mittaisista jaloista johtuvan kivun. Hämmentävää, että joku vaan tulee ja näyttää miten nämä vaivat hoidetaan. Suosittelen!
- A-K

Jännityspäänsäryn poistuminen
Niska ollut jo jonkun aikaa todella kipeä huonon tyynyn takia. Tästä on aiheutunut myös kohtuullisen usein päänsärkyä. Normaali hieronta ei ole auttanut täydellisesti, mutta jäsenkorjauksella lukot saatiin auki ja taas pää kääntyy normaalisti eikä särkyä tunnu missään.
- Tuija

Luunmurtuman hoito laserilla
Sääriluussa ja nilkassa olleita murtumia hoidettiin laserilla. Paranemista ja toipumista leikkauksesta saatiin nopeutettua erittäin paljon viiden laserkäsittelyn hoitojaksolla.
- Milja

Limapussin tulehdus parani laserhoidolla ja jäsenkorjauksella
Asiakkaalla oli limapussin tulehdus eli bursiitti reisiluun yläosassa ja sitä hoidettiin laserilla. Alueelle annettiin yhteensä viisi kertaa laserhoitoa viikon välein ja lisäksi lantion virheellinen asento korjattiin. Jo kahden laserkäsittelyn jälkeen etenkin öisin vaivannut särky oli lakannut ja viiden laserkäsittelyn ja lantion asentokorjauksen yhteishoidolla vaiva saatiin parannettua.
- Kristiina

Migreenit vähentyneet
Todella hyvä hieroja, joka osaa ajatella asioita laajemmasta perspektiivistä antaen näkemystä koko kehon hyvinvointiin. Selän ja hartian seudun hieronnalla ja niksautuksilla on ollut varmasti myönteinen vaikutus migreenin vähentymiseen. Suosittelen ehdottomasti!
- Mirva

Hieronta oli oikein erinomainen ja voimaa käytettiin juuri sopivasti. Aluksi hieman jännitti nikamien niksauttaminen, mutta se ei kyllä sattunut yhtään eikä myöskään tuntunut lainkaan epämiellyttävältä.
- Markus

Helpotusta hartiakipuihin
Toimistotyötä tekevänä olen vuosia kärsinyt kipeistä ja särkevistä hartioista. Thomaksen hieronta on onneksi auttanut. Samalla on hoidettu kokonaisvaltaisesti muitakin kipukohtia; olen erittäin tyytyväinen! Thomas osaa asiansa, suosittelen lämpimästi!
- Seija

Jäsenkorjauksella apua jooga-liikkeisiin
Kävin noin viikko sitten Thomasilla poistamassa tatuoinnin ja samalla käynnillä sain jäsenkorjausta. Hän niin luontevasti kertoi omasta tavasta hoitaa ihmisiä että tuli halu kokeilla. Se oli hienoa! Rauhallinen ystävällinen mutta samalla tosi asiallinen ja mukava hoito. Nyt vasta monien vuosien jälkeen kiva tehdä jooga ja huomata että molemmat jalat samanpituisia ja lantio liikkuu paremmin. Olen tosi tyytyväinen. Voin suositella kaikille!!! Jäsenenkorjaus ja hieronta olivat toimivia ja tulos näkyy. Thomas on mahtava.
- Oksana

Fibromyalgia-oireisiin helpotusta
Olen keski-ikäinen,erilaisilla perussairauksilla varustettu nainen ja fibromyalgia diagnisoitiin työterveyslääkärillä 2007. Elämä oli yhtä särkypäivää. Hartiat, käsivarret, ranteet, alaselkä - kaikkiin jomotti ja vihloi. Myös energiataso oli tasaisen matala ja ärsyyntymiskynnys lähes nolla. Yksityiselämän moninaiset paineet ylläpitivät oireita. v. 2010 Thomas Nemlander aloitti työpaikallani yrityskäynnit, ja olen siitä asti ollut hänen asiakkaansa.Hoitona ovat olleet perushieronta sekä jäsenkorjaus, mm. alaselän/lantionasennon korjaus(rutina kuuluu asiaan...). Fibro-oireet ovat lähes poistuneet ja 2014 ns. fibropisteet olivat 5/18 (lääkärin toteama). Tapaukseen liittyvä lääkitys on vähentynyt. Hieronta on myös helpottanut lihaskireyttäni ja henkistä ns.mielen kireyttä,joka on minulle verrannollinen fyysiseen kipuun ja kireyteen. Uskon,että näin on jonkun toisenkin vastaavassa tilanteessa olevan kohdalla.
- Minni

Jäsenkorjaus poisti lantiokivun
Kävin kesällä korjauttamassa keikahtanutta lantiota, joka oli jo vuosia aiheuttanut jatkuvaa kipua ja ongelmia liikunnassa ja ihan peruselämässä muutenkin. Kipuhan ei vaikuta vain fyysiseen olemiseen vaan ihan psyykkiseenkin kun koko ajan sattuu ja pitää varoa. Omaa ongelmaani on tutkittu ja niin sanotusti tilkitty ja sävelletty kaikenlaista mutta oikeaan ongelmaan ei ole kukaan koskaan puuttunut. Jäsenkorjaus oli se juttu mikä tämän selän muutti. Vihdoinkin joku ymmärsi syyn ja hoiti sen kuntoon, eikä siitä johtuneita seurauksia. Ilta hoidon jälkeen oli ensimmäinen täysin kivuton ilta elämässäni vuosiin ja todellakin osasin nauttia siitä.
- Tuuli

Hormonaalinen migreeni poistui
Olen kärsinyt vuosikausia migreenistä, joka muuttui 6-7 vuotta sitten säännöllisesti toistuvaksi hormonaaliseksi migreeniksi. Olen yrittänyt saada apua mm. akupunktiosta ja erilaisista lääkityksistä, mutta mistään ei ole saanut kuin hetkittäistä apua. Luin Luontaisterveys-lehdestä, miten lantiokorin ja SI-nivelen virheellinen asento voi vaikuttaa moniin eri vaivoihin ja kipuihin. Pitkässä listassa oli mm. hormonaalinen migreeni. Päätin kokeilla ja Thomas tarkisti lantioni asennon ja olihan se ihan vinksallaan. Sen johdosta myös jaloissa oli pituuseroa. Hieronnan ja jäsenkorjauksen jälkeen lantioni oli oikeassa asennossa ja jalkojen pituusero korjattu. Jännityksellä odotin seuraavaa kriittistä viikkoa ja ihmeekseni totesin, että sitä normaalia usean päivän päänsärkyä ei tullutkaan ja tämä kaikki vain yhden hoitokerran jälkeen. En olisi ikinä uskonut, että päänsärkyni johtuisikin lantiossa olevasta virheasennosta. Suosittelen lämpimästi.
- Tuija

Apua selkäkipuihin
Olin jo melko pitkään kärsinyt alaselän oireilusta ja varsinkin vasemman puolen inhottavasta juilimisesta ja tuntui, ettei selkä taivu siten kuin pitäisi. Kävin kiropraktikolla ja kokeilin jos vaikka mitä, mutta sitten Thomas laittoi lantion k
ohdalleen ja samalla korjautui jalkojen eripituisuus. Olo on ollut kuin toiselta planeetalta sen jälkeen ja kun nyt säännöllisesti käyn myös salilla nimenomaan selkä- ja vatsalihaksia vahvistavilla tunneilla niin mikäs tässä on ollessa. Toki jatkan myös hieronnassa käyntiä ja samalla Thomas pystyy kontrolloimaan, että lantio pysyy hollillaan.
- Tepa

Univaikeudet ja levottomat jalat
N. 4 vuotta sitten ryyppyiltana kävi itellä pieni tapaturma jonka seurauksena lonkka/lantio meni aika vituralleen. Aattelin että kyllä se korjaantuu ajan kanssa että turha sitä alkaa sen kummemmin käsittelee jne. Eihän se mihkään korjaantunut vaikka kuinka venyttelin ja yritin jumpata monipuolisesti. Siitä seuras kohtalaisen paha uneton jakso (levottomat jalat), johon lääkärit oli tarjoomassa kaikenlaisia droppeja, lähipiiristä löytyy lääkkeistä sen verran huonoja kokemuksia joten aattelin että kyllä tää jollain muulla hoituu. Kuukausi takaperin Thomas ehdotti että kokeillaan korjata sitä yhdellä opitulla tekniikalla että jos unettomuus johtuu siitä. Perkele, se oli siinä! Treeni kulkee ja yöt nukkunut hyvin ja vain yhden käsittelyn jälkeen.
- Esa