Valmistuin urheiluhierojaksi v. 2005 Suomen Urheiluhierojaopistosta, Helsingissä. Muutama vuosi yrityksen perustamisen jälkeen totesin, että usein tuki- ja liikuntaelinsairaudet vaativat muutakin hoitoa kuin hierontaa. Kiinnostuin jäsenkorjauksesta ja opiskelin mm. perinteistä jäsenkorjausta ja japanilaista kiropraktiikkaa. Myös laserterapialla ja lihaskalvojen hoitamisella on ollut suuri merkitys hyvien hoitotulosten saamisessa.

Kiinnostukseni hyvinvointiin ja ruokavalion merkityksestä erilaisten sairauksien hoidossa heräsi ollessani n. 20-vuotias, kun minulla todettiin selkärankareuma. Halusin ottaa selvää, mitä vaikutusta ruoka-ainevalinnoilla on sairauden hoidossa. Lisäksi kärsin korkeasta verenpaineesta ja kolesterolista ja halusin löytää vaihtoehtoiset hoitotavat myös niiden hoitamiseen. Molempien kohdalla olen saanut helpotusta oireisiin oikealla ruokavaliolla eikä lääkkeisiin ole tarvinnut useinkaan turvautua.

Urheilu on kuulunut elämääni nuoresta lähtien. Ensimmäiset urheilulajini oli kuulantyöntö, jota harrastin useampia vuosia. Kiinnostukseni nyrkkeilyyn ja potkunyrkkeilyyn syrjäytti kuulantyönnön ja aloin kilpailemaan alle 20-vuotiaana nyrkkeilyssä. Erilaiset kamppailulajit ja kuntosaliharjoittelu ovat kuuluneet elämääni vuosikymmeniä.

Näiden vuosien aikana olen löytänyt keinot omaan hyvinvointiini ja siihen, kuinka suuri merkitys ruokavaliolla, liikunnalla, lihashuollolla ja levolla on hyvinvointiin ja tätä tietämystä haluan jakaa myös asiakkailleni.